Veelgestelde vragen Autoruit Vervangen

Heeft u vragen over uw autoruit vervangen of een sterreparatie? Lees de veelgestelde vragen aan ons.

Is het echt gratis?

Bij Autoruit Express is het vervangen van uw autoruit écht volledig gratis. Meestal betaalt u minimaal € 75,00 Eigen Risico, maar dat is bij ons niet zo. Dit kunnen wij ons veroorloven, onder andere doordat wij niet gevestigd zijn op dure A-1 locaties en werken vanuit 1 magazijn, in plaats van uit meerdere magazijnen verspreid voer het land. Ook doen wij niet aan dure televisie- en of radioreclames, waardoor wij op kosten besparen. Kosten die wij nu niet aan u hoeven door te rekenen.

Autoruit Express opereert landelijk met meerdere jaren aan ervaring. Wij zijn uw betrouwbare partner bij het vervangen van uw autoruiten!

Staat uw vraag er niet tussen. Geen enkel probleem! In dat geval kunt u het beste contact met ons opnemen. We helpen u graag verder! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar tussen 08:30 – 22:00 uur.  Op de dag die met u is afgesproken wordt u in de ochtend opgebeld om door te geven hoe laat u de monteur bij aan huis kunt verwachten. Het enige wat u nog zelf moet regelen is een fotokopie van de groene kaart of polisblad.