Vooruit schade opgelopen? Wacht niet te lang voordat het een te groot probleem wordt. Een sterretje in uw ruit kan namelijk uitscheuren tot een enorme barst. Autoruit Express kan u dit voorkomen met onze gratis mobiele service. Wanneer u een sterretje heeft kunnen wij u in 30 min weer veilig de weg op helpen. Heeft u een barst in uw voorruit dan komen wij ook langs op locatie!

 

Voorruit repareren op locatie

Wanneer u een sterretje heeft, is het altijd repareren eerst in plaats van vervangen. Dit bespaart tijd en geld. Wanneer de schade aan de voorruit echt te groot is gaan wij deze pas vervangen. Het beste moet nog komen. Wij komen namelijk uw ruit vervangen of repareren op een door u gewenste locatie! U hoeft dus geen onnodige risico’s te nemen om door te rijden met voorruit schade. Neem contact op met een van onze medewerkers om een afspraak te maken.

 

Levenslang garantie op voorruit schade

U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u problemen heeft met uw ruit. Wij zijn specialist in voorruit schade. Als er zich een probleem opdient nadat wij bij u zijn langsgekomen, hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Bij Autoruit Express heeft u namelijk levenslange garantie. Dit komt omdat wij gebruik maken van autoglas van originele fabriekskwaliteit en andere materialen van hoge kwaliteit. Als er zich dan toch problemen opspelen, zullen wij deze met liefde voor u oplossen. Maak een afspraak en wij komen op een door u gekozen locatie uw ruit vervangen of repareren voor niets!

 

Is het echt gratis?

Ja! het vervangen of repareren van uw autoruit is helemaal gratis als u een uitgebreide WA- verzekering(WA-extra, WA-mini casco, WA-plus, WA-top, etc) heeft. Wij handelen al het vervelende papierwerk af met uw verzekering. U heeft er verder geen omkijken naar! Ook als u niet de juiste verzekering heeft, is Autoruit Express de juiste oplossing. Wij bieden goedkope alternatieven. Wij adviseren u graag. Neem nu contact op voor de mogelijkheden.

Als consument profiteert u van onze formule. Wij kunnen efficiënter werken en hebben lagere kosten dan andere autoruitspecialisten. Wij stellen de klanten centraal en dat merkt u in de portemonnee. Bij de meeste autoruitspecialisten betaalt u zo’n 75 euro aan eigen risico. Autoruit Express neemt het eigen risico tot €200,- voor haar rekening wanneer u Allrisk bent verzekerd met een standaard eigen risico.

 

Waarom Autoruit Express?

  • Wij bieden een mobile service door heel Nederland en komen ook naar u toe op werk!
  • Schade- afhandeling regelen wij rechtstreeks met uw verzekering.
  • U krijgt levenslange garantie
  • Uitsluitend gebruik van origineel fabriekskwaliteit autoglas dat voldoet aan de OEM-normen.
  • Alleen uitsluitend WA verzekerd? Bel ons en wij kunnen u een scherpe offerte geven

 

Wetenswaardigheden

Alle moderne auto’s zijn tegenwoordig uitgerust met gelijmde autoruiten. Met andere woorden de voorruit zit gelijmd in de sponning van uw auto. Dit geeft een extra torsiestijfheid aan uw auto. Een correct gemonteerde autoruit geeft maar liefst 30% structurele sterkte aan uw auto.

Bij vragen adviseren wij u graag