Uw autoruit is niet meer te redden met een reparatie? of de autoruit heeft grote schade opgelopen en kan beter worden vervangen. Autoruit Express kan uw hierbij helpen met vakkundig advies en vervanging op locatie. Ongeacht welk merk of type auto u heeft. Wij vragen naar de specificaties van de auto en gaan daarna opzoek naar de autoruiten die voldoen aan de OEM-normen.

Wat kost een autoruit vervangen?

Voor het vervangen hoeft u helemaal niets te betalen wanneer u een uitgebreide WA- verzekering(WA-extra, WA-mini casco, WA-plus, WA-top, etc). Wanneer u Allrisk bent verzekerd en een standaard eigen risico heeft neemt Autoruit Express het eigen risico voor haar rekening (max €200,-).

Hoe gaat Autoruit Express te werk?

Voor het vervangen van uw autoruit neemt u contact op met ons. Wij checken eerst als de verzekering waar u bij zit alles dekt. Wanneer dit het geval is zullen wij om meer specificaties vragen over de auto. Dit zal gaan over het merk en type, maar ook over functies die verwerkt zijn in de ramen zoals een regenmeter. Hierna zal er worden gekeken waar wij de nieuwe autoruit kunnen bezorgen. Dit kan bij u thuis zijn maar wij kunnen ook naar uw werk komen! Dan plannen wij een datum in wanneer één van onze monteurs langs kunnen komen. Op locatie repareren wij uw autoruit en geven een seintje wanneer u veilig weer de weg op kunt.

Niet verzekerd?

Het kan ook zo zijn dat u niet uitgebreid WA-verzekerd of Allrisk bent verzekerd. In dit geval kunt u bij ons terecht voor een scherpe offerte voor reparatie of vervanging van uw autoruit.

Maak snel een afspraak!

Voordelen van Autoruit Express

  • Wij bieden een mobile service door heel Nederland en komen ook naar u toe op werk!
  • Schade- afhandeling regelen wij rechtstreeks met uw verzekering.
  • U krijgt levenslange garantie
  • Uitsluitend gebruik van origineel fabriekskwaliteit autoglas dat voldoet aan de OEM-normen.
  • Alleen uitsluitend WA verzekerd? Bel ons en wij kunnen u een scherpe offerte geven