Gratis Voorruit Vervangen

AutoruitExpress is een landelijk opererende organisatie, met jarenlange ervaring, dat met gekwalificeerde monteurs en de grootste zorgvuldigheid uw voorruit vervangt (originele fabriekskwaliteit met E keurmerk) of repareert op elke willekeurige locatie in Nederland. AutoruitExpress geeft daarom levenslange garantie.

Niet verzekerd tegen ruitschade?

Heeft u een uitgebreide WA verzekering of bent u All Risk verzekerd en heeft u een standaard eigen risico ( max. 150 euro ), dan is het eigen risico bij voorruit vervanging geheel voor AutoruitExpress. Veel verzekeringsmaatschappijen verwijzen u bij autoruitschade naar een andere autoruitspecialist, waarbij u een gedeelte van het eigen risico betaald (meestal min. 67,50 euro). Uw besparing is dus aanzienlijk. Bovendien regelen wij de schade afhandeling (het vervangen van de voorruit) rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij.

Snel handelen

Het is belangrijk om een sterretje of een barst in de voorruit zo snel mogelijk te laten repareren of te vervangen door AutoruitExpress. Een niet gerepareerde ster in uw voorruit kan zomaar doorscheuren. De voorruit van uw auto moet dan vervangen worden. AutoruitExpress probeert een ster in de voorruit altijd eerst te repareren. Is ster reparatie niet meer mogelijk vanwege de grootte van de schade dan zal uw voorruit alsnog vervangen moeten worden U heeft dan minder zicht en de autoruit draagt niet meer bij aan de stevigheid van de carrosserie.
Bij het gebruik van airco bij warm weer, of ontwaseming (hete lucht) op de voorruit bij koud weer, wordt het temperatuursverschil van de ruit hoger. Door het verschil in temperatuur tussen de binnen- en buitenkant van de auto komt de voorruit onder spanning te staan. Hierdoor kan een ruit vanuit een zwak punt in de voorruit, zoals een sterretje, gaan doorscheuren. Een voorruit met een barst is dan niet meer te repareren en moet vervangen worden. Daarnaast kan een auto met een gescheurde voorruit die niet vervangen is, bij een eventuele APK keuring worden afgekeurd. Een kleine beschadiging (sterretje) in uw voorruit hoeft niet te betekenen dat uw voorruit in het geheel vervangen moet worden. AutoruitExpress repareert vakkundig een ster en gebruikt hiervoor het hoogwaardige harssysteem van Duobond om onnodig doorscheuren van uw voorruit te voorkomen.

Kwaliteit en Garantie

AutoruitExpress gebruikt het hoogwaardige hars van Duobond, dat is getest onder extreme (weers)omstandigheden. Uit onderzoek van de TUV is bovendien gebleken dat dit hars als enige nagenoeg geen verkleuring geeft. Anders dan bij voorruit vervangen, zal altijd de breuklijn van het sterretje zichtbaar blijven. Is een beschadiging niet meer te repareren dan bent u bij AutoruitExpress ook aan het juiste adres om uw voorruit te laten vervangen. Wij helpen u snel en veilig weer op weg.

Originele Fabrieks Voorruiten

Om altijd snel over eerste montage kwaliteit autoglas te beschikken, werken wij samen met de grootste autoruitfabrikanten ter wereld zoals Pilkington en Saint Gobain. Voor alle automerken heeft AutoruitExpress voorruiten rechtstreeks uit voorraad leverbaar, zodat deze direct kunnen worden vervangen. Dit betekent voor de consument snelle mobiele service door geheel Nederland. Uw gebarsten voorruit wordt door AutoruitExpress vervangen en met behulp van hoogwaardige (verlijmings)materialen- en gereedschappen gemonteerd.