Gratis autoruit reparatie door heel Nederland

Bent u op zoek naar gratis autoruit reparatie, bijvoorbeeld omdat u te maken heeft met een sterretje of wellicht zelfs een barst in uw ruit? Wij kunnen u in de meeste gevallen geheel kosteloos van dienst zijn, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Of het nu gaat om een sterretje of wellicht een voorruit die vervangen dient te worden, we komen er altijd samen uit. Heeft u een autoverzekering met dekking tegen ruitschade? Dan kunnen we in de meeste gevallen zelfs het eigen risico van u overnemen.

Sterretje repareren

Wij kunnen voor u een sterretje repareren, waarmee we ervoor zorgen dat u weer veilig de weg op kan. Een sterretje kunt u zomaar oplopen, bijvoorbeeld op het moment dat iemand u inhaalt en er een steen opspat. Wanneer die vervolgens met grote snelheid op uw ruit terechtkomt ontstaat er een put en wellicht een klein scheurtje in uw ruit. Het is dan van belang om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen en eventueel een speciale sticker op de ruit te plakken. Zo kunnen we vervolgens een autoruit reparatie voor u uitvoeren en is de ruit weer net zo sterk als voorheen. Dat betekent dat u weer veilig de weg op kunt.

Barst en autoruit reparatie

Heeft u te maken met een barst in uw ruit? Dan is de kans groot dat de autoruit reparatie niet zomaar meer plaats kan vinden door een ster te repareren. In plaats daarvan zullen we de ruit in veel gevallen moeten vervangen. Uiteraard hoeft ook dat u helemaal niets te kosten, wanneer u goed verzekerd bent. Heeft u een uitgebreide WA autoverzekering? Dan zal de verzekeraar de kosten dekken. Zelfs wanneer er sprake is van een eigen risico kunnen we de kosten veelal van u overnemen bij een autoruit reparatie.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.