Heeft u schade opgelopen in uw autoruit in de vorm van een flink sterretje of een barst? Voor uw eigen veiligheid is het belangrijk dat het snel wordt opgelost voordat er scheuren ontstaan. Ook kunnen er andere problemen voordoen zoals niet door de Apk-keuring komen. Het is daarom verstandig om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Autoruit Express kan hierbij helpen!

Autoruit repareren op locatie

Wij van Autoruit Express repareren uw autoruiten op locatie. U neemt met ons contact op en wij kijken als uw verzekering de reparatie dekt. Wanneer dit het geval is komen wij naar u toe! Wij komen door heel Nederland bij mensen thuis of op werk om hun autoruiten te repareren op locatie. Wel zo makkelijk voor u en wanneer wij klaar zijn geven wij u een seintje, zodat u weer met een optimaal zicht de weg op kunt. Wilt u meer weten over autoruit reparaties? Neem een kijkje op de Autoruit Reparatie pagina.

Autoruit Express neemt het Eigen Risico tot euro € 200,00 voor haar rekening

Autoruit vervangen op locatie

Voor het vervangen van autoruiten komt Autoruit Express ook op locatie naar u toe! Dit kan thuis zijn of gemakkelijk op het werk. Wanneer u contact opneemt kijken wij of de verzekering de autoruit vervanging dekt en als dit het geval is, laten wij een nieuwe ruit op uw locatie leveren. Hierna zal er een dag ingepland worden dat één van onze monteurs op locatie langskomt. Na het vervangen krijgt u van ons een signaal en kunt u weer veilig de weg op! Wilt u meer weten over autoruiten vervangen? Voor meer informatie kunt u kijken op de Autoruit Vervangen pagina.

Levenslang garantie

Autoruit Express levert alleen maar autoruiten van dezelfde kwaliteit als de originele ruit. De gegevens die u doorgeeft over de auto gebruiken wij om dezelfde ruit te vinden in onze database. Alle autoruiten die worden gebruikt zijn volgens de OEM-normen en hoogwaardige (verlijming) materialen. Wij geven hierdoor levenslange garantie aan u op montage -en fabricage fouten.

Waarom Autoruit Express?

  • Wij bieden een mobile service door heel Nederland en komen ook naar u toe op werk!
  • Schade- afhandeling regelen wij rechtstreeks met uw verzekering.
  • U krijgt levenslange garantie
  • Uitsluitend gebruik van origineel fabriekskwaliteit autoglas dat voldoet aan de OEM-normen.
  • Alleen uitsluitend WA verzekerd? Bel ons en wij kunnen u een scherpe offerte geven

Wetenswaardigheden

Alle moderne auto’s zijn tegenwoordig uitgerust met gelijmde autoruiten. Met andere woorden de voorruit zit gelijmd in de sponning van uw auto. Dit geeft een extra torsiestijfheid aan uw auto. Een correct gemonteerde autoruit geeft maar liefst 30% structurele sterkte aan uw auto.

Bij vragen adviseren wij u graag