Heeft u een sterretje of barst in uw voorruit? Dan is uw ruit aan vervanging toe! Het is immers gevaarlijk om de weg op te gaan. Een sterretje of barst kan namelijk makkelijk doorscheuren bij een nare hobbel. Buiten het feit dat het gevaarlijk is om door te rijden met schade aan uw voorruit, kan het ook nog andere vervelende gevolgen hebben. Zo komt u bijvoorbeeld niet door de Apk-keuring. Schakel daarom zo snel mogelijk de hulp in van Autoruit Express!

 

Wat kost het mij om mijn voorruit te laten vervangen?

Helemaal niets wanneer u in het bezit bent van een uitgebreide WA-verzekering(WA-extra, WA-mini casco, WA-plus, WA-top, etc.). Wij regelen de schade rechtstreeks met uw verzekering en u heeft er geen omkijken meer aan! Als u Allrisk bent verzekerd, dekt Autoruit Express de kosten van uw eigen risico (tot €200).

 

Ik ben niet verzekerd. Kan ik alsnog mijn voorruit vervangen bij Autoruit Express?

Ja! Ook als u niet uitgebreid WA-verzekerd of Allrisk verzekerd kunt u terecht bij Autoruit Express. Het is goed mogelijk dat u alleen WA-verzekerd bent. Autoruit Express hanteert scherpe prijzen voor het vervangen van uw voorruit. Bel ons voor een scherpe offerte!

 

Ik heb een sterretje in mijn voorruit, wat nu?

Wanneer uw voorruit aan vervanging toe is, neemt u eerst contact met ons op. Wij controleren eerst of uw verzekering de kosten dekt. Mogelijk vragen wij om meer informatie, zoals het merk auto of over de functies die in de ramen zijn begrepen.

Als wij zien dat u niet verzekerd bent, laten wij dat aan u weten. We geven u dan informatie over wat de kosten zijn en hoe het proces verder gaat. Vervolgens maken wij een afspraak met u op een door u gewenste locatie en tijdstip! Wij komen aan de deur door heel Nederland om u te helpen met uw voorruit. Een van onze medewerkers komt met een lach uw voorruit vervangen.

 

Waarom kiezen voor Autoruit Express?

Wij bieden mobiele service door het hele land. U hoeft dus niet uw deur uit. Wij komen uw voorruit vervangen waar u maar wilt. Daarnaast hoeft u zich niet te bekommeren om verzekeringszaken. Wij regelen de gehele afhandeling met uw verzekering. Verder heeft u bij ons levenslange garantie.