Heeft u een sterretje in uw ruit? Dan is het verstandig om een gratis sterreparatie uit te laten voeren. Op deze manier voorkomt u dat het sterretje een barst wordt. Een sterreparatie hoeft u helemaal niet veel te kosten. Indien u goed verzekerd bent kunt u de sterreparatie zelfs vaak gratis laten uitvoeren. De ruit krijgt zijn stevigheid weer terug, en u kunt weer met een veilig en gerust gevoel de weg op.

Sterretje laten repareren

Op het moment dat u een sterretje in uw ruit ontdekt kunt u online of telefonisch een afspraak maken bij Autoruit Express. Een sterreparatie kan snel en bij u op locatie plaats vinden. Wanneer wij op locatie zijn voor de reparatie, kunt u binnen een half uur weer veilig de weg op.

Gevaar van een sterretje

Indien u de gratis sterreparatie niet laat uitvoeren loopt u het risico op verdere ontwikkeling van de schade. Zoals eerder gezegd kan een sterretje door scheuren en kan er een barst ontstaan. Dit kan gebeuren door dat de druk op de ruit te groot wordt of wanneer er een groot verschil tussen de temperaturen aan de binnen- en buitenzijde van de ruit ontstaat. Wanneer er een scheur in uw ruit is ontstaan, is het bijna altijd noodzakelijk om deze volledig te laten vervangen. Na vervanging van de ruit kunt u weer veilig op weg.

Bij vragen over onze gratis sterreparatie adviseren wij u graag