Lichte schade aan uw autoruit en repareren is nog een optie hiervoor? Wanneer het sterretje niet groter is dan 3 cm is reparatie mogelijk. Wanneer u niet snel genoeg actie onderneemt kan een scheur worden! Autoruit Express kan hiermee helpen in slechts 30 minuten. Wij komen naar u toe op locatie! Dit kan bij u thuis maar ook op werk. Neem contact op en wij kijken als uw verzekering de schade dekt. Verder handelen wij ook verder alles af met de verzekering of tussenpersoon. Wel zo gemakkelijk voor u!

Gevaar van een sterretje in uw autoruit

Indien u de gratis sterreparatie niet laat uitvoeren loopt u het risico op verdere ontwikkeling van de schade. Zoals eerder gezegd kan een sterretje door scheuren en kan er een barst ontstaan. Dit kan gebeuren door dat de druk op de ruit te groot wordt of wanneer er een groot verschil tussen de temperaturen aan de binnen- en buitenzijde van de ruit ontstaat. Wanneer er een scheur in uw ruit is ontstaan, is het bijna altijd noodzakelijk om deze volledig te laten vervangen. Na vervanging van de ruit kunt u weer veilig op weg.

Wat kost een sterretje repareren?

Het repareren van een sterretje kost bij Autoruit Express voor u helemaal niks. Wij betalen het eigen risico voor de reparatie. Dit is mogelijk doordat wij een vergoeding krijgen van de verzekeraar.

Hoe gaat Autoruit Express te werk met sterreparatie?

Wanneer u contact met ons opneemt vragen wij informatie over de auto en waar wij langs kunnen komen. Wij spreken een dag af en daarna komen wij op locatie naar u toe. Met een speciale hars repareren wij de autoruit en zijn in 30 minuten weer klaar. Daarna kunt u weer veilig de weg op zonder zorgen dat u een barst kunt krijgen.

Wist u dat?

Uw schade vrije jaren niet worden aangetast! Daarnaast is een gerepareerde autoruit net sterk als voorheen. U kunt weer zonder zorgen genieten van uw autoruit.

Hoe kan ik ruitschade tegengaan?

  • Tijdens autorijden is het belangrijk om voldoende afstand te houden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid maar ook voor stukjes steen of pekel. Dit kan worden gelanceerd door het profiel van de banden.
  • Bij het inladen van grote spullen altijd opletten dat u niet zorgeloos de achterklep dicht gooit.
  • Bij het krijgen van een nieuw sterretje is het verstandig om direct een sticker te plaatsen op het sterretje. Dit voorkomt dat er vuil in de ruit komt en voorkomt vocht.

Maak snel een afspraak

  • Wij bieden een mobile service door heel Nederland en komen ook naar u toe op werk!
  • Schade- afhandeling regelen wij rechtstreeks met uw verzekering.
  • U krijgt levenslange garantie
  • Uitsluitend gebruik van origineel fabriekskwaliteit autoglas dat voldoet aan de OEM-normen.
  • Alleen uitsluitend WA verzekerd? Bel ons en wij kunnen u een scherpe offerte geven

U kunt ons bereiken op 0800-1239