Prijs voor autoglas vervangen

De prijs van autoglas vervangen ligt lager dan u waarschijnlijk zou denken, aangezien het in de meeste gevallen gewoon gratis mogelijk is. U hoeft er niets voor te betalen, aangezien we het met de verzekering kunnen regelen dat alles netjes voor u wordt vergoed. Zelfs wanneer er sprake is van een eigen risico van bijvoorbeeld €150 is er niets aan de hand. Ook in dat geval zal de prijs voor het vervangen van autoglas flink meevallen, aangezien we het eigen risico over het algemeen voor onze rekening kunnen nemen.

Gratis autoglas voor u vervangen

Wij kunnen gratis autoglas voor u vervangen, wanneer u een uitgebreide WA-autoverzekering heeft. We komen graag bij u langs op locatie, om ervoor te zorgen dat u hier zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft. We handelen de kosten van de schade netjes af met uw verzekeraar, waardoor u niet eens een rekening te zien krijgt. Bovendien verstrekken we een levenslange garantie op het nieuwe autoglas dat u van ons heeft ontvangen. Indien u alleen WA verzekerd bent stellen we graag een scherpe offerte voor u op, zodat u ook dan een lage prijs voor het vervangen van autoglas betaalt.

Sterreparatie en verzekering

De prijs van het vervangen van autoglas ligt lager dan u waarschijnlijk zou denken, maar dat geldt daarnaast voor de kosten van het herstellen van een sterretje in uw ruit. U loopt een sterretje gemakkelijk op en wanneer u niet oppast resulteert dit uiteindelijk in een barst of een scheur in uw ruit. Het is verstandig om direct bij ons langs te komen, zodat we het gratis voor u kunnen herstellen. De prijs voor het vervangen van autoglas ligt ontzettend laag, zeker wanneer u goed verzekerd bent.