Gratis mobiele service door heel Nederland

De gratis mobiele service is er voor iedereen, waardoor u er eenvoudig voor zorgt dat uw ruit gerepareerd kan worden, zonder dat u daarvoor de weg op hoeft. Dat is gemakkelijk indien u last heeft van een sterretje, maar niet meer dan logisch op het moment dat uw ruit gebroken is. In dat geval is het niet langer veilig om de weg op te gaan. In het verleden kon u dan gebruik maken van een noodreparatie, maar we zorgen er met onze gratis mobiele service tegenwoordig voor dat we uw ruit op locatie vervangen.

Gratis mobiele service gebruiken

U kunt onze gratis mobiele service gebruiken door simpelweg aan te geven dat u last heeft van ruitschade. We komen zo snel mogelijk bij u langs en zorgen er op die manier voor dat u weer veilig de weg op kunt. Aangezien we de gehele dag door met ruiten in de weer zijn hoeft u nooit lang te wachten en bent u er zo min mogelijk tijd aan kwijt. We kunnen met de gratis mobiele service zowel thuis als op het werk langskomen, waardoor we aan de slag gaan terwijl u gewoon wat anders kunt doen.

Verzekering voor uw auto

We kunnen de gratis mobiele service aanbieden aangezien de verzekering van uw auto er over het algemeen voor zorgt dat de kosten netjes gedekt worden. Uw verzekeraar betaalt de kosten en zelfs in het geval van een eigen risico valt er over het algemeen wat te regelen. Wat dat betreft is het verstandig om even contact met ons op te nemen wanneer u last heeft van een sterretje of een scheur in uw ruit. We zorgen er met onze gratis mobiele service voor dat u hier snel vanaf geholpen wordt, waardoor u weer veilig de weg op kunt met uw auto.