Gratis uw autoruit vervangen wanneer u dat wilt

Laat gratis uw autoruit gratis vervangen wanneer het u uitkomt, door direct een afspraak te maken. Wij zorgen ervoor dat u een nieuwe autoruit krijgt, die natuurlijk minstens zo goed is als de ruit die helaas gesneuveld is. Wij nemen het eigen risico (indien u WA+ bent verzekerd) graag voor u over en zorgen er op die manier voor dat u niets hoeft te betalen. Bovendien maakt u gebruik van de originele fabriekskwaliteit. Een autoruit vervangen is bij ons echt gratis en staat voor pure kwaliteit.

Gratis autoruit vervangen op basis van pure kwaliteit

Een autoruit vervangen is vakwerk,  u kiest bij ons daarnaast ook nog eens voor de kwaliteit zoals u dat van uw dealer gewend bent. Wij werken uitsluitend met de officiële ruiten, waar de verschillende automerken ook mee werken. De fabriekskwaliteit voorruiten zorgt er bijvoorbeeld voor dat u er qua kwaliteit in ieder geval niet op achteruit zal gaan wanneer uw ruit een keer sneuvelt, of deze wordt gebroken. Een autoruit vervangen is onze specialiteit en is bovendien gebeurd voor u er erg in heeft, aangezien we werken op basis van een uitgebreide ervaring.

Autoruit vervangen zonder eigen risico

Een autoruit vervangen is bij ons echt gratis, aangezien we er graag voor zorgen dat u niet te maken krijgt met een eigen risico. Indien u een uitgebreide WA-verzekering heeft nemen wij het eigen risico gewoon voor u over en hoeft u dus helemaal niets te betalen. Het is dan van belang om bijvoorbeeld een WA-extra, WA-minicasco, WA-plus of Allrisk autoverzekering te hebben, zodat we het eigen risico over kunnen nemen. Een autoruit vervangen hoeft dan helemaal niets te kosten, behalve natuurlijk wat tijd om ervoor te zorgen dat het secuur voor u gebeurt.