Autoruitschade verhelpen

Heeft u last van autoruitschade? Wij zijn u graag van dienst met onze professionele service, ook op locatie. Zo kunt u er eenvoudig voor zorgen dat de kracht van uw voorruit op de juiste manier hersteld wordt en u weer veilig de weg op kunt. In de meeste gevallen zal het u bovendien helemaal niets kosten, waardoor u de autoruitschade heel eenvoudig kunt laten verhelpen. Dit heeft verder geen gevolgen voor uw verzekering. De reparatie is doorgaans gratis indien u een uitgebreide WA-autoverzekering heeft afgesloten, waarbij ook ruitschade gedekt is.

Schade professioneel verholpen

Indien u te maken krijgt met autoruitschade kunt u ons inschakelen om ervoor te zorgen dat deze op een professionele manier voor u verholpen wordt. We vervangen uw autoruit wanneer dat nodig is, maar zorgt er anders voor dat we een reparatie uitvoeren die u autoruit weer als nieuw zal maken. Herstellen is vaak een stuk gemakkelijker dan het vervangen van de ruit en zorgt ervoor dat u weer volledig veilig gebruik kunt maken van uw auto, ook bij hogere snelheid. Indien u te maken heeft met autoruitschade zullen we voor u bepalen of het mogelijk is deze te repareren, of dat het nodig is om een nieuwe ruit te plaatsen.

Autoruitschade op locatie laten verhelpen

Als u te maken heeft met schade aan uw autoruit, dan is het niet altijd mogelijk om naar ons toe te komen. We weten dat, zijn ermee aan de slag gegaan en kunnen u daarom een service op locatie aanbieden. We komen graag naar u toe, om er bij u thuis of op de zaak voor te zorgen dat u niet langer last heeft van de schade aan uw ruit. Zo vormt autoruitschade niet langer een probleem en zorgen we er snel en effectief voor dat u weer gebruik kunt maken van uw auto.