AutoruitExpress neemt het Eigen Risico tot euro € 200,00 voor haar rekening

Autoruit Express kan gratis uw voorruit vervangen (indien u een barst in uw ruit heeft). Een barst in uw autoruit zal naar alle waarschijnlijkheid verder doorscheuren en op die manier voor problemen zorgen (APK – keuring) Het is daarom verstandig deze zo snel mogelijk te laten vervangen door een van onze professioneel ingerichte servicebussen.

Voorruit Vervangen op locatie

AutoruitExpress vervangt uw voorruit op iedere gewenste locatie in Nederland waardoor het niet nodig is om met een gescheurde voorruit door te rijden. Wij vervangen uw ruit thuis of op uw werk. Wanneer we met onze werkzaamheden klaar zijn geven we u een seintje, zodat u weer met een optimaal zicht veilig de weg op kunt!

Levenslange garantie

AutoruitExpress maakt uitsluitend gebruik van originele fabriekskwaliteit autoglas (OEM kwaliteit ) en hoogwaardige (verlijmings) materialen, daarom geven wij U levenslange garantie op montage –en fabricage fouten

Rechtstreekse schadeafhandeling met uw verzekeringsmaatschappij

AutoruitExpress regelt rechtstreeks de schade met Uw verzekeringsmaatschappij zodat U daar geen omkijken naar heeft

Wetenswaardigheden

Alle moderne auto’s zijn tegenwoordig uitgerust met gelijmde autoruiten. Met andere woorden de voorruit zit gelijmd in de sponning van uw auto. Dit geeft een extra torsiestijfheid aan uw auto. Een correct gemonteerde autoruit geeft maar liefst 30% structurele sterkte aan uw auto.

Bij vragen adviseren wij u graag